Conrad 900pro cihazı ile çekim yaptık , çekimi yaparken bile çubuk kullanan kişi ne vaatler anlatıyordu. Çekim bitip kontrol ederken herkes sus-pus olmuşken çubukçu halen vaadlerine devam ediyordu ve işi iş makinesi getirmek için para toplamaya bile getirdi.
Ben bilğisayardaki görüntüye göre burada sadece normal mezar olabilir veya kuyu gibi boşluk olabilir deyince çubuk kullanan kişi benim görüşüme tam tersi konuşmaya başladı ve burayı kazmak istediğini belirtti
Bende " elindeki çubuklar ne kadar fiyatı " deyince kekeliyerek " 3000-5000 " deyiverdi
Ben " bu elindeki cihaz ile ...... değerinde gel seninle noterde bir anlaşma yapalım ortaya 50.000 TL koyalım kazanan bu rakamı alsın ve artı masrafları kaybeden karşılıyacak " dediğimde
+; ))) " oraya ben mi koydum" deyince
herkes söylene söylene tespit edilen yerden ayrıldık
Diyeceğim o ki ; evet çubuk ile yer tespiti yapılabilir ama teknolojiyi kullanarak çalışma yapılmalıdır.
Çubukçu iddaası Conrad çürüttü
Eski yerleşim yerine yakın ağaçlık alanda bir çubuk ile maden araması yapan biri ile gittiğimiz yerde , çubuk kullanan kişinin tespit ettiği yerde , dediğine göre " burada mahsen var ve mahsende tonlarca külce altın ve değerli taşlar ve küplerde şarap olduğudur. Derinlik il söylediğinde 2 metre sonra 4 metre demiştir."

Haberin Galerisi : Çubukçu iddaası Conrad çürüttü
