DEDEKTÖR ve YERALTI GÖRÜNTÜLE CİHAZLARI

Bileçik'te yaptığımız Tablet (Scorpion) çekimi

Bilecik ilinde yaptığımız doğa gezmimizde kayalık bir yere geldiğimizde, yanımızda bulunan dediğine göre Bursa ilinde ikamet eden çubuk ile değerli maden arıyan biri, bize bu noktada 9 metrede çok değerli maden olduğunu iddaa etti, ben ciddiyete almadım ve tablette bulunan Scorpion (Akrep) proğramını açtım ve çekimi yaptım, lakin proğram bile değerli madenin olmadığını belirtiyor. Yüzeye yakın minarali yüksek taş olduğunu belirtiyor. Arkadaşımız ısrarla burada değerli metal olduğunu ısrar ederken, ben "tamam gel bir anlaşma yapalım A4 kapıdına yazalım ve imzalıyalım ve sonra açalım deddediğimde ( sen ne demek istiyorsun, ben sahtekar mıyım? var diyorsam vardır, aç bak)" gibi kelimelerle beni bastırmaya çalıştı. bende ısrarla dediğimi tekrar edince bu sefer " Ya arkadaş sen belamısın? oraya ben koymadım ki, ben çubuğun dediğini diyorum. Çıkar veya çıkmaz ne yapayım" dedi.

Bileçik'te yaptığımız Tablet (Scorpion) çekimi

İşte arkadaşlar çubukçu ile değerli maden arıyanların hepsinin sonu hüsrandır. Lütfen teknolojiyi kullanmadan işin ehli olmadan büyük işlere girişmeyin. Özelliklede bu gibi kişilerin lafına aldanmayın.
Ama bizim Türk insanımız bu uyarıyı dikkate almaz, onlar ısrarla duymak istediklerini söylemeni isterler. Yani yalan diyeceksin senden iyisi olmaz, hem bakarlar hemde para verirler, yok dersen seni oradan kovarlar
 

Ömer PalabıyıkÖmer Palabıyık